Masalah Pengajaran dan Pembelajaran Bahasa Jepun dari segi Bunyinya - Ray, Ashita (Journal of Modern Languages, 2017)
Kertas kerja ini adalah mengenai beberapa masalah yang dihadapi oleh golongan pelajar bahasa Jepun dari keturunan Cina dalam menyebut bunyi-bunyi yang tertentu dalam bahasa Jepun.